FAQ

Kan jag se en förhandsgranskning av min produkt innan jag köper den eller innan den skickas?

Självklart! du kommer att tillhandahållas en länk, 1-2 arbetsdagar efter slutförd beställning.

Kan jag begära något som inte redan erbjuds på webbplatsen? Eller något anpassat? (dvs. ett familjeporträtt, porträtt med mer än två personer, en kändis, etc.)

Vi arbetar alltid med nya mallar och älskar att höra våra kunders förslag. Med det  sagt, erbjuder vi bara de mallar som för närvarande finns på vår webbplats. 

Kan jag beställa en annan storlek än vad som finns på webbplatsen?

Ja vi har storlekar upp till 120x160

Är bilden jag skickade bra?

Vi går igenom många kvalitetskontroller under hela processen. Om det av någon anledning finns ett problem med det foto du har skickat kommer vårt team att höra av sig och begära ett nytt foto från dig.

Kan jag lägga till något på mitt foto?

Vi kommer att göra vårt bästa för att göra alla hjälpa dig, men vi kan inte garantera en ändring eftersom vissa ändringar är svårt att utföra. Vänligen ange övriga önskemål i orderanteckningen när du gör din beställning.

Matchar ni hudtonen?

Ja, våra konstnärer är mycket begåvade och kommer att se till att de matchar hudtonen i hela mästerverket.

Jag köpte inte den digitala filen när jag ursprungligen gjorde min beställning, kan jag lägga till den nu?

ja! Vänligen placera en separat order för den digitala filen och referera till din ursprungliga beställning under anteckningarna. När vi har fått denna information kommer vårt team att skicka den digitala filen till dig.

Kommer jag att kunna ladda ner resultatet till min telefon?

Du kommer att kunna ladda ner den bara om du köper den extra digitala nedladdningen i kassan, som sedan skickas till dig via e-post när ditt porträtt har designats av teamet.

Jag har problem med att ladda upp mitt foto. Kan jag bara skicka det till er?

Ja, det går bra att maila oss eller via sociala medier.

Hur lång är leveranstider?

Varje beställning tar ungefär 3-6 arbetsdagar att levereras. Din bild vidarebefordras till riktiga vårt grafiska team för att skapa din digitala fil som sedan trycks på våra premium canvasdukar innan dem skickas till dig.