Låt våra kunder tala för oss

4.6

/ 5

Baserat på 600+ omdömen

Perfekt present idé

Har beställt från dem två gånger nu och älskar deras tavlor😍 är en jättebra present till dem som har allt. Fyller man i sin Email så får man en förhandsvisning på hur tavlan blir och skulle man inte gilla resultatet så är det bara att skriva till dem så fixar de det väldigt snabbt🤩 kommer beställt av dem fler gånger ❤️ Har beställt från dem två gånger nu och älskar deras tavlor😍 är en jättebra present till dem som har allt.... Har beställt från dem två gånger nu och älskar deras tavlor😍 är en jättebra present till dem som har allt. Fyller man i sin Email så får man en förhandsvisning på hur tavlan blir och skulle man inte gilla resultatet så är det bara att skriva till dem så fixar de det väldigt snabbt🤩 kommer beställt av dem fler gånger ❤️

Årets mest uppskattade julklapp

Tydlig bild skickades med hur motivet skulle bli, önskade ändringar, vilket ändrades lätt med tydliga instruktioner. Alternativ presenterades med kostnad utan tvång att köpa. Smidig och bra leverans till närmaste ombudet. Själva tavlan blev årets mest uppskattade julklapp alla kategorier. Så himla bra gjort, återkommer gärna med fler beställningar. Rekommenderas varmt!!! Tydlig bild skickades med hur motivet skulle bli, önskade ändringar, vilket ändrades lätt med tydliga instruktioner. Alternativ presenterades med kostnad... Tydlig bild skickades med hur motivet skulle bli, önskade ändringar, vilket ändrades lätt med tydliga instruktioner. Alternativ presenterades med kostnad utan tvång att köpa. Smidig och bra leverans till närmaste ombudet. Själva tavlan blev årets mest uppskattade julklapp alla kategorier. Så himla bra gjort, återkommer gärna med fler beställningar. Rekommenderas varmt!!!

Jättebra Service och fantastiskt resultat!

Jag är jättenöjd, både med hjälpen från kundservice och själva slutresultatet av min beställning. Kundservice återkopplade snabbt och de var lyhörda inför mina synpunkter och önskemål, och konstnärerna är jätteduktiga - slutresultatet blev till och med bättre än vad jag hade vågat hoppas på! Betyget kan inte bli något annan än fem stjärnor, och jag kan varmt rekommendera Royalistik :) Jag är jättenöjd, både med hjälpen från kundservice och själva slutresultatet av min beställning. Kundservice återkopplade snabbt och de var... Jag är jättenöjd, både med hjälpen från kundservice och själva slutresultatet av min beställning. Kundservice återkopplade snabbt och de var lyhörda inför mina synpunkter och önskemål, och konstnärerna är jätteduktiga - slutresultatet blev till och med bättre än vad jag hade vågat hoppas på! Betyget kan inte bli något annan än fem stjärnor, och jag kan varmt rekommendera Royalistik :)

Jättebra och väldigt rolig sida

Jättebra och väldigt rolig sida. Blev otroligt positivt överraskad av slutresultatet. Rekommenderar varmt! Jättebra och väldigt rolig sida. Blev otroligt positivt överraskad av slutresultatet. Rekommenderar varmt! Jättebra och väldigt rolig sida. Blev otroligt positivt överraskad av slutresultatet. Rekommenderar varmt!

Två tavlor till två kompisar..

Beställde två tavlor till två kompisar som båda fyllde 50. Resultaten var mycket uppskattade av både jubilarerna samt de som var med på presenterna. Det ena fotot som laddades upp var lite suddigt och med dämpad belysning, men ändå blev tavlorna så bra. Rekommenderas verkligenmy usual brand to this new one, but I'm so glad I did! This product has exceeded my expectations. It's not only affordable but also incredibly efficient. The quality is top-notch, and it's user-friendly. Beställde två tavlor till två kompisar som båda fyllde 50. Resultaten var mycket uppskattade av både jubilarerna samt de som... Beställde två tavlor till två kompisar som båda fyllde 50. Resultaten var mycket uppskattade av både jubilarerna samt de som var med på presenterna. Det ena fotot som laddades upp var lite suddigt och med dämpad belysning, men ändå blev tavlorna så bra. Rekommenderas verkligenmy usual brand to this new one, but I'm so glad I did! This product has exceeded my expectations. It's not only affordable but also incredibly efficient. The quality is top-notch, and it's user-friendly.

En fantastiskt rolig och personlig present

En fantastiskt rolig och personlig julklapp! Jag är verkligen jättenöjd. Jag fick snabb återkoppling och proffsigt resultat. Jag är väldigt nöjd och vill verkligen rekommendera detta!/ Christina N En fantastiskt rolig och personlig julklapp! Jag är verkligen jättenöjd. Jag fick snabb återkoppling och proffsigt resultat. Jag är väldigt... En fantastiskt rolig och personlig julklapp! Jag är verkligen jättenöjd. Jag fick snabb återkoppling och proffsigt resultat. Jag är väldigt nöjd och vill verkligen rekommendera detta!/ Christina N

Blev en mycket uppskattad present

Blev en mycket uppskattad present. Trots att bilden som jag skickade in var med dålig upplösning och ljussättning så blev porträttet väldigt likt. Var inte 100% nöjd med den första versionen, men efter att ha lämnat återkoppling kom en ny justerad bild som blev precis som jag ville ha den. Blev en mycket uppskattad present. Trots att bilden som jag skickade in var med dålig upplösning och ljussättning så blev... Blev en mycket uppskattad present. Trots att bilden som jag skickade in var med dålig upplösning och ljussättning så blev porträttet väldigt likt. Var inte 100% nöjd med den första versionen, men efter att ha lämnat återkoppling kom en ny justerad bild som blev precis som jag ville ha den.

SE ALLA OMDÖMDEN

Hur skapas tavlan?

Omvandling till tavla

Resultatet du kommer att erhålla blir skapat manuellt och med stor omsorg av professionella konstnärer.

Ladda upp foto

Ladda upp dina foton och våra konstnärer kommer att omvandla dem till motiv med kungliga eller superhjälte-motiv.

Canvas eller Poster

Resultatet trycks sedan i en premium canvasduk eller poster.

Vad säljer ni?

Vi säljer personliga tavlor som skapas manuellt av kostnärer baserade på foton kunder laddar upp.

Vad ska jag göra efter att jag har laddat upp mitt foto?

I detta steg måste du slutföra din beställning för att konstnärer ska kunna få tillgång till ditt foto. Inom 1-3 arbetsdagar kommer du att få en förhandsvisning skickad till den e-postadress du anger i kassan.


Vad händer om jag inte är nöjd?

När har mottagit förhandsvisningen har du möjligheten att göra ändringar tills du är nöjd.

Om du trots alla ändringar inte är nöjd med slutresultatet har du möjligheten att få dina pengar tillbaka!


Vad innebär en revidering?

Med ändringar innebär det inte att lägga till saker i motivet. Du kan inte lägga till saker som inte redan existerar i motivet.

Däremot kan vi hjälpa till med ändring av foton, färger, smink, ta bort glasögon m.m.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Få tillgång till specialerbjudanden och kampanjer endast tillgängliga för våra nyhetsbrevsprenumeranter